YOUTH (12-18)

YOUTH is een fantastische, dynamische groep tieners tussen de 12 en 17 jaar. Een groep waarin Jezus centraal staat, waar jij jezelf kan zijn, en je vrienden voor het leven maakt! We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, dat YOUTH een veilige omgeving is waar je open kan praten over het geloof. 

In de wereld van vandaag is het niet altijd even makkelijk om voor je geloof uit te komen, daarom is het zo krachtig om het leven samen te delen! Samen sta je sterker. De YOUTHnights zijn bijzondere meetings waar we elkaar ontmoeten en samen geestelijk groeien. 

De invulling van de YOUTHnights verschilt per avond. Samen ondernemen we toffe activiteiten.

Hard gaan!Hierbij kan je denken aan lasergamen, schaatsen, bowlen of een escaperoom! Daarnaast is het echt ons hart om tijdens de meetings God te ontmoeten, te leren uit Zijn Woord en Hem te aanbidden.

Diep gaan! We geven teachings, hebben gesprekken over diverse onderwerpen binnen het geloofsleven (smallgroups) en helpen je persoonlijk verder in de roeping die de Heer voor je heeft uitgetekend. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen YOUTHband en geregeld een '3x10' waar tieners de ruimte krijgen om uit te stappen in het delen van het Woord.

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Dan ben jij van harte welkom op onze YOUTHnights! We zien naar je uit!

Meer info of je aanmelden? Vul ons contactformulier in!