Arise (Jong volwassenen 18+)

"Arise, shine, for your light had come, and the glory of the Lord rises upon you" (Jesaja 60:1).

De profeet Jesaja profeteert hier over Sion (Jeruzalem) om op te staan en haar licht te laten schijnen, zodat de glorie van de Heer opgaat over haar. Zo willen wij als ARISE jong volwassen helpen sterk te staan in de deze wereld en om samen op zoek te gaan naar de glorie van de Heer. Daarbij bouwen wij op het fundament van onze Heer Jezus en Zijn Woord, Hij is het Woord vanaf het begin en geen ding is ontstaan zonder het Woord. Wij geloven dat het Woord levend is en levend maakt.

Als ARISE komen wij één keer per maand samen om samen Jezus te zoeken, onze ervaringen te delen, Hem te aanbidden en te genieten van Zijn aanwezigheid. Elke avond is anders omdat wij ons laten leiden door de Heilige Geest. Het komt voor dat wat voorbereid is een andere keer aan bod moet komen, omdat we merken dat de Geest ons naar iets anders toe leidt. Verder zijn wij heel nuchter en staan we met beide benen op de grond.

Eens is de zoveel tijd eten we ook met elkaar, net zoals Jezus vaak deed. Wij geloven dat samen eten, samenbindt en wij als "United Family" elkaar mogen ondersteunen en helpen door gebed en het delen van onze levens met Jezus met elkaar.

Ben jij een jong volwassene (18 tot 24 jaar) en heb je ook zin om bij ARISE te komen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.