Alpha Cursus

Alpha Cursus

De Alpha cursus is er voor iedereen! Je bent van harte welkom tijdens de avonden en tijdens het Alpha weekend!

Alpha cursussen worden meerdere keren per jaar aangeboden. Aanmelden kan dan ook doorlopend.

De avonden starten met een heerlijke warme maaltijd, daarna volgt een film met uitleg over levensvragen, de bijbel en alles dat je je daarbij kunt afvragen. Er is ruimte voor jouw vragen en twijfels, voor een goed gesprek en voor gebed. Op een ontspannen manier maak je kennis met elkaar en met allerlei lekkere maaltijden, dat klinkt heerlijk toch?

Alpha is een internationale organisatie en is niet gebonden aan bepaalde kerken. Alpha is voor iedereen! 

Planning Alpha 2024:

12 sep, 19 sep, 26 sep, 3 okt, 10 okt, 17 okt, 7 nov, 14, 15 & 16 nov (Alpha weekend), 21 nov, 28 nov & 12 dec.

Tijdens de avonden (18:30-21:30) komen allerlei onderwerpen aan bod. Jouw vragen zijn hierbij van harte welkom. Onderwerpen die aan bod komen zijn in elk geval: `Is er meer?`, `Wie is Jezus?`, `Wat is bidden?`, `Wie is de Heilige Geest?`.

In de loop van de cursus vindt ook het Alpha-weekend plaats. Met elkaar een paar dagen op een gezellige locatie om de studies te volgen, gesprekken te hebben en vooral ook plezier te beleven. Een grote aanrader, dit weekend wil je niet missen!

De kosten van de hele Alphacursus:

Er wordt een bijdrage gevraagd voor de maaltijden, 6 euro per persoon per avond, als je dat kunt missen. Ook is er een handboekje dat je kunt aanschaffen, de kosten daarvan zijn 5 euro. De kosten voor het weekend houden we zo laag mogelijk en zullen vooraf worden besproken. Mocht je niet in de gelegenheid zijn hierin bij te dragen dan horen we dat graag, de kosten mogen nooit een reden zijn niet mee te kunnen doen. 

De kosten voor de maaltijd en het boekje kun je eenvoudig betalen in onze webshop:  ALPHA MAALTIJD en/of BOEKJE

Meer weten of je aanmelden? Vul het contactformulier in, we nemen op korte termijn contact met je op.

Meer info over de cursus vindt je hier .